trpezarijski stolovi

Kod nas možete odabrati moderne i ekskluzivne trpezarijske stolove, koji mogu biti urađeni u stilu koji vi poželite.

Trpezarijski sto

Nudimo i mogućnost personalizacije završne obrade i finiša. Veoma smo ponosni na činjenicu da pri izradi koristimo samo najkvalitetnije materijale, te vodimo računa o standardu pri izradi svih naših proizvoda.

Trpezarijski sto predstavlja centralni dio nekog doma, i prostorije u kojoj se nalazi. To je mjesto porodičnih okupljanja, nedeljnih i prazničnih ručkova, večera sa prijateljima, mjesto za razne proslave. Vesela porodična ćaskanja, kada dijelimo iskustva i događaje proteklog dana, kada ručamo, čitamo novine, pijemo kaficu ili radimo domaći zadatak, dešavaju se baš za trpezarijskim stolovima. Upravo zbog toga je veoma bitno da vaš trpezarijski sto bude potpuno uklopljen u vaš enterijer, da se osećamo udobno i opušteno dok sedimo uz njega.

U Milinković d. o. o. ćete pronaći veliki izbor trpezarijskih stolova, uključujući modele napravljene od hrasta, bukve i jasena. Nudimo, takođe, i različite dimenzije stolova: male stolove, stolove za četiri, šest i više osoba, kao i dodatna krila za stolove, ukoliko često imate veća okupljanja.

Pronađite savršen model trpezarijskog stola u Milinković d.o.o.!

galerija

epoxy stolovi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.