O nama

Drveni namještaj je dugotrajan i dovoljno je reći da je drvo kamen temeljac tržišta namještaja. Osim toga, raznovrsnost dizajna i opreme čini ga savršenom kombinacijom za ljubitelje namještaja.

MILINKOVIĆ DOO

Zanatska radnja NEŠO Drvna galanterija je osnovana 1996. godine, kao nastavak dugogodišnje porodične tradicije stolarskog zanata i obrade drveta.
Sjedište firme je u naselju Zeleni Vir u Banjaluci. Zapošljavamo 12 radnika prosječne starosti 30 godina.
Po vašim željama izrađujemo namještaj i stolariju od pločastih materijala kao i od masivnog drveta.
Od aprila 2015. godine poslujemo pod imenom Milinković d.o.o. Banja Luka.

U vlastitom proizvodnom pogonu od preko 800 m2, zaokružili smo sve proizvodne procese u proizvodnji drvene stolarije i namještaja  po mjeri.
U naše proizvode ugrađujemo najbolju drvenu sirovinu, te austrijski iveral Egger, Fundermax i Kronospan kao i najkvalitetnije okove u izradi namještaja i stolarije.Pratimo sve nove trendove u izradi namještaja i drvene stolarije te u potpunosti smo u stanju odgovoriti na sve zahtjeve kupaca.
Iz naše ponude posebno izdvajamo izradu stolarije od masivnog drveta od kojih izdvajamo hrast, ariš, jasen, smreku, orah, mahagonija i bukvu. Iz našeg proizvodnog programa nudimo vam ulazna i sobna vrata, prozore sa i bez grilja, balkonska vrata, stepenice, kuhinje, ormare, vitrine, barske stolice, krevete, rukohvate, stolove i klupe te druge proizvode od punog drveta.

U mogućnosti smo ponuditi vrata i prozore sa izo i običnim staklom, ravnih ili zakrivljenih oblika, sa drvenim ukladama ili bez kao i sve izvedbe lučnih prozora kao i prozora nepravilnih oblika.

U području namještaja po mjeri izdvajamo izradu kuhinja od iverala, medijapana ili masivnog drveta, garderobne ormare s kliznim vratima, dječje sobe, dječje i bračne krevete, dnevne boravke, kao i sav ostali namještaj po mjeri.

S poštovanjem,

Nenad Milinković

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.