Kuhinje

Izrađujemo kuhinje po nacrtima koje dobijemo od vas - naši arhitekti vam stoje na raspolaganju .

Kuhinje po mjeri

Ako želite novu kuhinju, a želite da se razlikuje od drugih, da ima svoju posebnost i jedinstven izgled, onda se obratite nama. Osim što izrađujemo kuhinje po nacrtima koje nam vi date, naši arhitekti vam stoje na raspolaganju da vas posavjetuju ili da za vas izrade nacrt koji bi odgovarao vama i vašem prostoru.
U ponudi imamo širok izbor materijala, pa se možemo prilagoditi svakom budžetu. Nezavisno od toga, da li želite standardne modele, ekskluzivne ili ekonomične modele, ono što odlikuje naše kuhinje jeste vrhunski kvalitet i funkcionalnost. Odlika naše izrade kuhinja po mjeri, jeste da koristimo moderne tehnologije pri izradi, za sve faze izrade.
Da bismo došli do rješenja za vašu kuhinju, zajedno sa vama, koristimo 3D tehnologiju, a da bismo postigli maksimalnu preciznost prilikom izrade koristimo najsavremenije CNC mašine.

Budući da imamo dugogodišnje iskustvo pri izradi kuhinja po mjeri, garantujemo vam finalni proizvod u kratkom vremenskom roku, sa najboljim rezultatom. Zašto biste izabrali kuhinje po mjeri?! Kao prvo, nudi vam poseban i unikatan izgled vaše kuhinje. Zatim, možete birati različite materijale, čijom kombinacijom možete dobiti moderne ili rustične kuhinje, u zavisnosti koji su vaši afiniteti. Ono što je najčešći, a nekad i najvažniji razlog za izradu kuhinja po mjeri, jeste ekonomisanje prostorom. Mi vam možemo pomoći da iskoristite, doslovno, svaki centimetar prostora, kako bi kuhinja bila funkcionalna, posebno u slučajevima kada imate manjak životnog prostora. Osim toga, često je potrebno da se kuhinje uklope pod kosine ili stepenice u vašem domu.

Slobodno nas pozovite ili nas kontaktirajte, naše stručno osoblje je tu da vam pomogne savjetima kako biste odabrali najbolje za sebe.

galerija

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.