MILINKOViĆ DOO DRVNA GALANTERIJA

Proizvodnja namještaja

MI SMO VAŠ PARTNER

Našim klijentima pružamo kompletnu ponudu usluga – prilagođenih potrebama svakog projekta kako bismo osigurali uspjeh.

Milinković d.o.o. – Drvna galanterija

kuhinja

IZRADA KUHINJE

OD PLOČASTIH MATERIJALA I PUNOG DRVETA

MODERNI ENTERIJERI

OD VRHUNSKOG DRVETA

Svi naši proizvodi prave se od kvalitetnog lameliranog (višeslojno lijepljenog) drveta jele, smreke, bora, hrasta, bukve, trešnje, oraha, jasena i mahagonija. Na Vaš zahtjev vješte ruke naših majstora izrađuju unikatne predmete od drveta. Za bojenje i zaštitu naših proizvoda koristimo lakove i premaze poznatog italijanskog proizvođača SAYERLACK. Za sve naše proizvode imamo obezbijeđen prevoz kao i ugradnju istih. Iako je naša proizvodnja primarno bazirana na proizvodima od punog drveta, našu ponudu smo obogatili sa pločastim materijalima (iverica, iveral, medijapan, furnir), tako da možete kombinovati trajnost punog drveta sa manjom cijenom pločastih materijala.

IZ NAŠE PROIZVODNJE IZDVAJAMO

SQM.

Da li ste znali?

Drvo je najzdravije. Prirodni materijali su najbolji izbor za Vaš životni prostor. U prostorima sa drvenom stolarijom nema vlage. Stolarija se farba ekološki prihvatljivim vodenim bojama.

PREDNOSTI

o nama

Zanatska radnja NEŠO Drvna galanterija je osnovana 1996. godine, kao nastavak dugogodišnje porodične tradicije stolarskog zanata i obrade drveta. Sjedište firme je u naselju Zeleni Vir u Banjaluci. Zapošljavamo 12 radnika prosječne starosti 30 godina. Po vašim željama izrađujemo namještaj i stolariju od pločastih materijala kao i od masivnog drveta. Od aprila 2015. godine poslujemo pod imenom Milinković d.o.o. Banja Luka.

Osiguravamo

NAJBOLJE ISKUSTVO ZA NAŠE KLIJENTE

Rade Radića 389 ,
Banja Luka 78000

+387 51 490 295

info@milinkovicdoo.com