Američki plakari Banjaluka

Velika većina se suočava sa manjkom prostora za odlaganje odjeće i obuće, posteljine, ćebadi i sličnog u svom stanu. Da biste dobili funkcionalan prostor ovog tipa, potrebno je da izradite ugradbene plakare sa kliznim vratima, porema vašim potrebama i prostoru kojim raspolažete. Zato je tu naša stručna ekipa, da vas posavjetuje i preporuči materijale za izradu, kao i dizajn samog plakara. Možemo vam pomoći da dobijete maksimalno funkcionalan prostor, koji je uz to i moderan.

Ako imate dovoljno prostora, plakar koji se izrađuje od stropa do poda, i od zida do zida, a ima i klizna vrata, često se naziva američkim plakarom. Imamo široku paletu boja i materijala, kojim naši iskusni radnici izrađuju ugradbene plakare. Američki plakari Banjaluka

Danas američki plakari

nisu samo mjesto gdje se odlaže garderoba, kao što su dugo bili. Njih možete sad instalirati i u kuhinje, hodnike, predsoblja, kancelarije, kao pregradni prostor, vrata, i slično.

Prednosti sistema ugradnih plakara su ti što klizna vrata ne zauzimaju dodatni prostor prilikom otvaranja, i mogu se montirati i u skučenijim prostorima; imaj široku primjenu u domu; izrađuju se prema prostoru kojim raspolažete; lako se montiraju na aluminijske konstrukcije, te se tako lako mogu zamijeniti ili osvježiti njihov dizajn; postavljaju se, najčešće, od poda do plafona, ali i ne mora da bude slučaj; unutrašnjost se izrađuje prema vašim ličnim potrebama, izrađuju se bez leđa, ali mogu i sa leđima.

Slobodno nam se obratite ako imate dileme u vezi američkog plakara, dolazimo u vaš prostor, i na licu mjesta se možete sa nama posavjetovati, odabrati boje i materijale, i slično.